Virrigt och förvirrat

Seg dag..

image

Jag känner att sista nätternas sömnbrist verkligen känns nu mitt humör är inte det bästa  ,jag vill att det ska bli kväll så jag förhoppning får sova. .Inatt blev det dålig sömn igen då Angelie är sjuk och var dålig i natt  :-(.I morgon ska vi på ridtävling om Angelie mår bättre så då vill jag vara utvilad och vara på bättre humör:-)

Angående  maten så köpte jag ryggbiff  gjorde allt rätt ,lät köttet bli rumsvarmt bankade det (fick ett tips om det )men ändå samma visa ..suck..det liksom drar ihop sig i pannan och blir till en torr ”skosula” jag blir tokig!!! ,vad gör jag för något fel ???Sista biten blev ganska ok.Det jag gjorde annorlunda  då var att  jag slog av värmen efter jag vänt  köttbiten,allt kött stekte jag medium så överstekte det inte heller,jag är värdelös på kött :-(och tyvärr så jag jag börjat tycka om kött så vill kunna tillaga det:-(

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pusspojken

    Det är för att jag pussas så bra, eller åtminstone gärna.

    Vadå skära köttet fel?

    Det fel du kan göra i skärmomentet är att du skär för tunna skivor eller skär i fel riktning i förhållande till köttfibrerna. Men jag tror inte det är orsaken, snarare temperaturen vid tillagning eller kvalitén på det köttsliga.

  2. pusspojken

    Entrecote har eller åtmisntone skall ha massor av insprängt fett som gör det väldigt mört, går knappast att få en entrecote seg om du inte steker den well done.

  3. sara

    Då är det nog Köttets kvalité som tyvärr inte är så bra :/ endel bitar kan va riktigt sega.. det är ett riktigt lotteri det där!

stats