Sjömansbiff
Du behöver
Lövbiff
Lök 2-3 st
Potatis
Köttbuljongtärning
Öl(stor burk)
1 Först så bryner jag lövbiffen och kryddar den med salt och peppar, sedan tar jag undan den och häller i 1 dl vatten samt smular i 1-2 buljongtärningar och låter det ”koka upp” och tar undan skyn.
2 Löken skär jag i ”ringar” som jag sedan bryner
3 Potatisen skär jag i ganska tunna skivor.
4 Sedan varvar jag allt detta i en en gryta , häller över skyn samt en stor burk öl och låter det puttra ca 1 timme.
Jag tycker det är jättegott
Smaklig måltid!
Nu saknar jag ett glas mjölk och en hårdbröd smörgås med ost till
Åhh vad gott! 😀 det där ska jag göra i helgen tack för tipset
lät gott! gillar Angelie det? behöver nya maträtter att välja på..jävligt less på tacos och blodpudding…
EVIN Angelie äter de ibland. ..typ som med köttfärsbiffar ibland älskar hon det ibland hatar hon det Hon är en svammelfia
Dock älskar hon ju lax de går fort
Hej.
Undrar vilken sorts öl du använder i sjömansbiffen?
Ha en bra dag.