I dag har vi ätit skav i pitabröd, jag skär tunna bitar från en fransyska som jag tagit fram ur frysen ca 1, 5 timme innan jag ska tilllaga den. Sedan kryddar jag ”skavet” med peppar och aromat, det är så gott.Barnen brukar älska maten , men i dag hjälpte Angelie till med maten och började fråga vart köttet kommer ifrån och jag är så dumärlig och svarade henne så klart. Så det slutade med att hon vägrade äta en ”död ko ” när vi satt vid middagsbordet, jag får verkligen hoppas det är övergående:-).Annars har jag nog lyckats med att få min dotter vegetarian :-).I morgon får Angelie vara ledig också, jag har fått mera ”kött på benen” i detta om hotet och ska ABSOLUT inte ha hon där eller i närheten av byggnaden. Skulle jag ha ett skolbarn skulle jag kräva att få ha mitt barn ledigt och att barnet får göra skolarbetet hemma.Tack och lov att det är helg snart, jag får börja klura hur vi ska lösa det till veckan .
Skav i pitabröd:-)
Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.