Virrigt och förvirrat

Mat på G

Nu håller jag på med middagen ,ett” hop i kok ” med lövbiff, lök och grädde som jag serverar med ris barnen gillar det, , det är huvudsaken jag brukar ha paprika i också men vi hade ingen så det får bli utan i dag.


Hannahs Lövbiff med ris

Du behöver

Lövbiff

Lök

Paprika

Kalvfond

Grädde

1 Strimla lövbiffen och stek den , jag steker i Olivolja

2 Hacka löken /hacka paprikan och tillsätt då lövbiffen nästan är genomstekt.

3 Fräs allt sammans ett tag (jag fräser i olivolja) tillsätt ca 0,5 dl vatten

4 tillsätt ca 2 msk kalvfond och ett paket grädde (jag kör på lättgrädde)

5 salta/peppra och ev mera fond efter smak

Servera med ris, smaklig måltid



Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats