Virrigt och förvirrat

Besök

Vi har fin besök av min mormor&morfar och min pappa och hans kära samt mina fd hund Astrid
Nu har jag visat min karl hur man gör  palt, hemligheten är att jag har kornmjöl i  och att jag gör dom ”lösa”.Jag vill inte ha dom hårda som några studsbollar.Så nu har vi ätit goda palt ,mums, dom var helt perfekta när man skar i dom Sen äter jag alltid palt med aromat till det är så fruktansvärt gott, palt med smör och aromat det är grejer det

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. hannahjakobsson

    Riv potatis ca 2 kg finrivet, 3 tsk salt i vattnet 3 tsk i smeten 3 dl korn mjöl resten vetemjöl sedan blandar jag den rivna potatisen och sätter i vetemjöl till den är kladdig men ”lagom” det där är en smaksak , jag sätter ner två ”slevar” i kokade vatten och sätter ner dom i smeten formar Paltar och släpper sedan ner i kokande vatten jag gör palt utan fläsk i.Jag steker knaperstekt fläsk på sidan om

stats