Mer Gambia | Virrigt och förvirrat
hannah

Virrigt och förvirrat

Annons

Mer Gambia

Gambia Gambia 😍 !Jag älskade verkligen Gambia jag blev så fashinerad av det landet,lugnet,maten och naturen.Det var något helt annat än det man är van med då man reser,det var så fruktansvärt tyst och skönt överallt och jag älskar tystnad.Det kändes som att åka tillbaka i en tidsmaskin.Man kunde se åsnor som drog vagn på torget och det mesta var verkligen inte av senaste mode.Men det jag tyckte mest om var att folk var så otroligt glada.Folk må vara fattiga där och det må vara ett fattigt land men aldrig har jag sett så glada människor.Pengar gör inte folk lyckliga.

Jag dricker bara Öl nu för tiden ,kan inte dricka vin längre och försöker undvika starksprit.Deras egna öl Julbrew var jättegod:).Jag älskar ljus öl hemma dricker jag pripps pure eller coronna.

Denna lilla tös blev jag riktigt förtjust i ♡.

På kvällarna åt vi 3 rätters middag och njöt av lugnet:).Jag vill helt klart tillbaka.Vi gjorde bara en utflykt pågrund av alla sjukdomar ,nästa gång vill jag till Senegal och se djur och göra lite annat kul.

Jag rekomenderae Gambia till er ♡ ett bortglömt underbart resmål om man vill koppla av .
Hitills under mina resor har jag ätit bäst mat i Gambia,Usa ,Grekland . Och sämst i Kapverde (restaurangerna ) var bra på vårt hotell och Barcelona.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hannah

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. hannah
      hannah

      Jag vet om oroligheterna i Gambia jättetråkigt:(det senaste jag läste var att han dragit med stadskassan fruktansvärt!

Annons
stats