Virrigt och förvirrat

Sallad…

Jag älskar att laga mat , och till mat måste jag ha sallad sista tiden har jag bytt ut isbergsalladen mot babyspenat det är så gott, jag älskar det.

Nu har jag stekt lövbiff, skall göra eget persiljesmör, skivade morötter/potatis är i ugnen och till detta (halvfabrikat) Bea, hur gör man Bea sås, har någon ett bra recept?.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Hahah fast knorr påse är väl knappast att göra egen bea och inte särskilt nyttigt heller med alla tillsatser!
    Googla på recept bara Hannah finns massor!

    Förresten vet du om att sötningsmedlet som finns i Celsius är enormt dåligt!
    Vart peppad att testa Celsius efter jag läst din blogg men när jag såg att det är sukralos i det så avstod jag..

  2. natali

    Bea är inte helt lätt att göra tyvärr, en av de såserna jag också köper färdigt. Dock alltid Lallersteds färska på burk. Jag tycker inte det är värt jobbet att göra egen bea. Alla andra såser gör jag själv förutom det.

  3. Agnes

    En ”falsk” bea, som är smidig o jättegod
    1 brk (2dl) crème fraîche (den feta)
    1/2 grönsaksbuljongtärning
    1tsk dragon smulas lite i handen
    Värm upp så tärningen smälter
    Ät o njut

stats