Todeloooo vad najs:) | Virrigt och förvirrat
hannah

Virrigt och förvirrat

Annons

Todeloooo vad najs:)

 

Igår hade jag en supertrevlig afton på alla sätt jag Johanna, Josefin och  Ansso gick till BBB vi åt gott och drack gott, jag börjar fundera om jag blivit immun mot alkohol? .Tidigare var jag ut var och varannan helg det var delvis det som gjorde att min förra relation inte fungerade, jag var hellre ute på krogen att att vara med min pojkvän ,men antar att när man inte trivs tillsammans så blir det väl lätt så.

I december bestämde jag mig för att inte dricka på någon månad , och så gjorde jag .Jag kände samma som med FB och sociala medier att jag var inne i ett möster där jag som tvåbarns mamma inte vill vara så jag beslutade mig för att göra en ändring och det gjorde jag också.

 

Jag har inte varit ut på krogen ännu sen i december förrän igår och igår gick jag hem klockan 2330, ha ha vad hände med långa nätter ute och gå och lägga sig vid 5 på morgonen ? ja jag växte väl upp till sist och har haft andra vettigare saker för mig som betyder mer och ger mig mer.Men jag klandrar inte mig själv att jag haft sånt behov av utelivet , jag blev gravid som 19 åring och har mest varit singel i mitt liv och då prioriterade jag ju nöje med vänner då jag inte haft barnen.

 

Men igår var det verkligen supertrevligt, och det är ju så där det skall vara ,att man äter tillsammans och sitter  och umgås och pratar med varandra , ofta blir det så att man splittras åt olika håll annars , nej vi hade en super kväll

 

 

 

 Dom kallar sig sunk mammor jag säger snyggmammor <3

 

 Även Carro kom till BBB och höll oss sällskap

 

 

 

 Min absoluta favoritdrink Strawberry daiquiri , den är så god!! men den var inte den smartaste drinken att dricka då det var iskallt ute jag satt och huttrade och skakade tänder länge efter den  ha ha ha

 

 

 

 Luleå..vackert vackert…

Tack tjejer för en fantastisk kväll <3

 

Håll utkik jag lägger ut en tävling senare  idag
…och BUSEN kommer 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hannah

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats