Varm i vinter:) | Virrigt och förvirrat
hannah

Virrigt och förvirrat

Annons

Varm i vinter:)

Det var inte lätt att hitta vinterkläder åt Angelie i Vinter ,Juvina ville ha en ny Peak jacka det var enkelt och snabbt att hitta .Men Angelie vägrar  ha Peak så jag fick verkligen kämpa för att hitta en fin jacka då Angelie ville ha pälskrage på sin.Det fulaste jag vet är låtsaspäls som efter någon dag ser ut som någon skurmopp.Jag föredrar äkta det håller i längden,så vi hittade märket Ver de terre som har kontrollerad Saga furs päls:).Det känns bra ,då päls i bland kan ha en sorglig historia bakom sig samma som i köttindustrin:(.

Så nu är hon varm och fin:).Jag hittade en fin pälsmössa också åt henne.

Min tweenie😍

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
hannah

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats